Med Sofus i Himmerland, maj 2022.

Så blev det campingsæson igen og jeg fik lov til at få lidt luft under vingerne – for det med at ligge gemt væk en hel vinter, det er da til at få kuller af oppe under hjelmen.

Løvfaldstræf i Falck Camping Club på Camping Mønbroen oktober 2021

 

Sofus på tur:
Endelig blev jeg hevet op at mørket og taget med på tur igen. Hvis du ikke kender mig, så er jeg Sofus og er Falck Camping Clubs maskot.

Påsketræf 2016, skrevet af Jan Mertz 

Onsdag middag, campingvognen er pakket og klar til afgang til Falcks Campingklubs Påsketræf. Konen har været hele tjeklisten igennem og intet er glemt, hvis 3. verdenskrig skulle indfinde sig, så klarer vi os.

 Vi skal denne gang til Korsør. Campingpladsen som ligger ved den smukke Storebælts bro. Vi har ikke været der før, så det bliver spændende. Der kommer også et par nye vogne og besøger os. Det er altid spændende at møde nye folk i vores klub. Håber De falder godt til?

Køreturen er ikke lang for os, da vi kommer fra Odense, men det er dejligt at være ”on the road again”. Efter en lille time lander vi i Korsør og kan tjekke ind på Storebælt Camping & Feriecenter. Søde Lene står i receptionen og tager godt imod os.

 

Med Sofus på tur i Odsherred.

Store bededagsferie 2017.

Så er Falck Camping Club igen taget på tur og jeg kom med som hædersgæst.  Jeg vil nu også sige, at det er da på tide at de får mig, Falck fuglen over alle fugle, med.  De har svigtet mig længe ;-)

Sofus på tur til USA, skrevet af Annette Skov.

Efter en lang flyvetur landede vi endelig i Los Angeles den 4.10.13 kl. 20.10 (lokal tid). Efter en tur med shuttlebus til hotellet og vi havde fået udleveret vores hotelværelse, tog jeg straks den meget store dobbeltseng i brug. Den var så stor, at jeg nær var blevet væk i den.